Du er landet på Serveringsvogn.dk, det helt rigtige sted at finde Chic Antique serveringsbakke. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Chic Antique serveringsbakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Chic Antique Le Cru Serveringsbakke sæt af 2

  • Dagens pris: 650,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 750.00, nu kun 650,-.
    Du sparer 100 kr. / 13 %
  • Fundet hos ModernRoom.dk
  • Mærke: Chic Antique

Sidste produkt på vores liste er Chic Antique Le Cru Serveringsbakke sæt af 2 som vi har fundet til 650,- hos ModernRoom.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Chic Antique Le Cru Serveringsbakke sæt af 2 Serveringsbakker med praktiske håndtag i flot slidt look Teksten “Le Cru” står med dekorativ hvid tekst på siden , og leder tankerne hen på, en fortovscafe i det franske en skøn sommer dag.
Mål i cm: H 9 L 52 B…

Se hos ModernRoom.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Chic Antique serveringsbakke i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Chic Antique serveringsbakke:

Dyreste Chic Antique Serveringsbakke på listen er Chic Antique Le Cru Serveringsbakke sæt af 2 fra ModernRoom.dk med en pris på 650.00. Billigste udvalgte Serveringsbakke er Chic Antique Le Cru Serveringsbakke sæt af 2 som du kan købe for 650.00 hos ModernRoom.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Chic Antique Serveringsbakke vi har fundet koster i gennemsnit 650 kr.
Ovenstående Chic Antique Serveringsbakke data og priser er hentet fra 1 butikker (ModernRoom.dk). Alle Chic Antique Serveringsbakke tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Serveringsbakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Serveringsbakke blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Serveringsbakke: