Du er landet på Serveringsvogn.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo serveringsbakke. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo serveringsbakke tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Serveringsbakke

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Eva Solo Serveringsbakke” fås til 419,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot og funktionel serveringsbakke fra Eva Solo.
Serveringsbakken har skridsikker bund, så tingene står fast på bakken.
Bakken måler 34 cm * 50 cm og har gode greb, så den er nem at holde fast på og bære.
Serveringbakken er et godt køkkenredskab at have t…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Eva Solo Nordic Kitchen Serveringsbakke

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Nordic Kitchen Serveringsbakke som vi har fundet til 419,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Eva solo serveringsbakke ø 35 cm Den rummelige serveringsbakke fra Eva Solo sikrer et godt greb, når kaffe, drinks eller morgenmaden skal serveres med stil. De høje kanter i matsort fuldendes i solide bæregreb, der gør det let at få godt fat i den alsidig…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Eva Solo Serveringsbakke på listen er Eva Solo Serveringsbakke fra KitchenOne.dk med en pris på 419.00. Billigste udvalgte Serveringsbakke er Eva Solo Serveringsbakke som du kan købe for 419.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Eva Solo Serveringsbakke data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Eva Solo Serveringsbakke tilbud er opdateret i dag 29-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Serveringsbakke guides:

Fandt du ikke det rigtige Serveringsbakke blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Serveringsbakke: