Du er landet på Serveringsvogn.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen rullebord. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen rullebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: IB LAURSEN rullebord, m.1 hylde og 2 hjul – glas og metal (75×45)

Sidste produkt på vores liste er IB LAURSEN rullebord, m.1 hylde og 2 hjul – glas og metal (75×45) som vi har fundet til 2375,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette charmerende rullebord er fra Ib Laursen.
Bordet er lavet i glas og metal. Det er designet med to løse glasplader og to hjul, så det er let at flytte rundt på. Brug rullebordet i stuen, i køkken alrummet eller et andet sted i hjemmet.
Det vil pry…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Dyreste Ib Laursen Rullebord på listen er IB LAURSEN rullebord, m.1 hylde og 2 hjul – glas og metal (75×45) fra Mostersskur.dk med en pris på 2375.00. Billigste udvalgte Rullebord er IB LAURSEN rullebord, m.1 hylde og 2 hjul – glas og metal (75×45) som du kan købe for 2375.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Ib Laursen Rullebord data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Rullebord tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rullebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Rullebord blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rullebord: