Du er landet på Serveringsvogn.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal rullebord. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal rullebord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Nordal LIRI RULLEBORD I RATTAN – natur 62

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Her kan “Nordal LIRI RULLEBORD I RATTAN – natur 62” fås til 3245,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

2: Nordal EASY Rullebord Sort – 74

Anden anbefaling har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk, hvor du kan købe Nordal EASY Rullebord Sort – 74 til kun 3000,- kr.

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

3: Nordal Rullebord m/ Fletkurve Bambus Natur/Sort – 64

Næste anbefaling er “Nordal Rullebord m/ Fletkurve Bambus Natur/Sort – 64”.

Dagens bedste tilbud på “Nordal Rullebord m/ Fletkurve Bambus Natur/Sort – 64” har vi fundet hos Hoejgaardbrugskunst.dk hvor prisen lige nu er 1995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fint rullebord med fletkurve fra Nordal….

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

4: Nordal TROLLEY Rullebord Guld/Sort – 76

Sidste produkt på vores liste er Nordal TROLLEY Rullebord Guld/Sort – 76 som vi har fundet til 3864,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Trolley rullebord fra Nordal er en af vores darlings!! Designet er så gennemført og passer perfekt ind i den lækre art deco stil. Den gyldne messing finish er så smuk sammen med de sorte glas hylder.
Brug dette smukke rullebord som en yderst stilfuld barv…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal rullebord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal rullebord:

Dyreste Nordal Rullebord på listen er Nordal TROLLEY Rullebord Guld/Sort – 76 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 3864.00. Billigste udvalgte Rullebord er Nordal Vollos Rullebord/reol Jern Sort – 80 som du kan købe for 1500.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 2364 kr. – de 4 Nordal Rullebord vi har fundet koster i gennemsnit 6844.75 kr.
Ovenstående Nordal Rullebord data og priser er hentet fra 4 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, ES Furniture, Packhouse.dk, Mostersskur.dk). Alle Nordal Rullebord tilbud er opdateret i dag 05-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rullebord guides:

Fandt du ikke det rigtige Rullebord blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rullebord: