Du er landet på Serveringsvogn.dk, det helt rigtige sted at finde House Doctor serveringsvogn. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle House Doctor serveringsvogn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: House Doctor Serveringsvogn

  • Dagens pris: 1289,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: House Doctor

Sidste produkt på vores liste er House Doctor Serveringsvogn som vi har fundet til 1289,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Små sideborde er in i boligens indretning som aldrig før.
De er praktiske og utrolig dekorative.
Det smukke Use-bord fra House Doctor omfavner trenden og giver dig et stilrent bord med hjul. Use er designet i sort stål. Formsproget er enkelt og sat sammen…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste House Doctor serveringsvogn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse House Doctor serveringsvogn:

Dyreste House Doctor Serveringsvogn på listen er House Doctor Serveringsvogn fra KitchenOne.dk med en pris på 1289.00. Billigste udvalgte Serveringsvogn er House Doctor Serveringsvogn som du kan købe for 1289.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 House Doctor Serveringsvogn vi har fundet koster i gennemsnit 1289 kr.
Ovenstående House Doctor Serveringsvogn data og priser er hentet fra 8 butikker (KitchenOne.dk, ModernHouse.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, Bolig & Haven, Likehome.dk, Gucca.dk, Proshop.dk, Coolshop.dk). Alle House Doctor Serveringsvogn tilbud er opdateret i dag 13-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Serveringsvogn guides:

Fandt du ikke det rigtige Serveringsvogn blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Serveringsvogn: